Társoldalunk:

Minden jegy elfogyott a pápai ökölvívógálára

2017.02.13. 12:41

Szellő Imre, a Bokszvilágszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoka az amerikai Garrett Wilsonnal csap össze szombaton a pápai profi ökölvívógálán, amelyre elővételben elfogytak a belépők.

A Magyar Ring Gálát szervező Felix Promotion tájékoztatása szerint a 33 éves veretlen magyar öklöző (15 mérkőzés/15 győzelem) nem címmeccsen lép a kötelek közé a hétvégén, de minden bizonnyal kemény meccs vár rá a 34 éves amerikaival szemben, aki a profik között 17 győzelemmel, egy döntetlennel és 11 vereséggel áll.

A szombati pápai ökölvívógála plakátjaForrás: Origo

Nyugodtan állíthatom, hogy Wilson profi pályafutásom egyik legveszélyesebb ellenfele. Igazi harcos, mindenhol győzni akar, de én is"– mondta Szellő, aki állítása szerint sokat dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a jövőben olyan formába kerüljön, amivel eljuthat a világbajnoki címmérkőzés kapujába. A cirkálósúlynál vagy kisnehézsúlynál a felső súlyhatár 90,7 kilogramm. A gála főmérkőzését Kovács Zoltán, a WBO nagypehelysúlyú (57,2-59 kg) Európa-bajnoka vívja olasz kihívójával, Nicola Cipollettával. Az eseményt élőben közvetíti az M4 Sport.