Társoldalunk:

Elítélték a focistát, aki álmában lőtte agyon volt barátnőjét

2018.05.09. 10:52

Elítélték a 19 éves labdarúgót, William Riley Gault, aki 2006 novemberében lelőtte volt barátnőjét, Emma Walkert saját szobájában, amíg aludt. A fiatal focista nem tudta feldolgozni, hogy a pompomlány szakított vele, a gyilkosságért pedig most 51 év szabadságvesztést szabott ki a knoxvillei bíróság.

A 16 éves Emma Walker pár héttel korábban szakított William Riley Gaullal, aki ebbe nem tudott beletörődni. Elment a lányhoz és,az ablakon át agyonlőtte a bent alvó barátnőjét. A lány holttestére a tenessee-i Knoxville-ben lévő házában találtak rá.

Órákkal azelőtt, hogy a fiút letartóztatták, egy hosszú szerelmes üzenetet írt róla Twitter-oldalán, ahol elmondhatatlan fájdalmáról írt azzal kapcsolatban, hogy elveszítette a lányt, majd hosszasan taglalta, hogy milyen közös terveik voltak a jövőre nézve, és hogy örökké szeretni fogja Walkert.

William Riley Gaul 51 évre ítélték el exbarátnője meggyilkolásáértForrás: Knox County Sheriff's Office/YouCaring)

A Foxnews számolt be arról, hogy a knoxville-i bíróság másfél év után ítéletet hozott William Riley Gaul ügyében, akit 51 év szabadságvesztéssel sújtottak, a szabadon bocsátás feltétele nélkül. Az ügyvédje szerint bűnösnek vallotta magát a tárgyalás előtt Gaul, aki bocsánatot kért az elhunyt hozzátartozóitól, és hozzátette, nagyon bánja, hogy meggondolatlanul cselekedett.

A kerületi ügyész, Charme Allen kedden így nyilatkozott az esetről: a törvényhozás igazságot szolgáltatott Emma Walkernek és a családjának."