Nem bírta elviselni a kudarcot a kieső csapat edzője

Horváth Ferenc, Balmazújváros, DVTK, NBI
Horváth Ferenc, a Balmazújváros edzője
Vágólapra másolva!
Tajtékozva nyilatkozott a Balmazújváros edzője, Horváth Ferenc a kiesés után. Saját csapata helyett a Videotont hibáztatta - pedig a Balmazújváros lőtt két öngólt, a Videoton pedig az utolsó percben majdnem benntartotta a Balmazújvárost az NB I-ben. 

„Nehéz bármit mondani. A fair play szabályai ellen súlyosan vétettek. Mindenki tudja, melyik csapatról beszélek. Nem jó így a bajnokság, háromszor megvertük azt, aki bennmaradt, és a több győzelem dönt, marhaság az egész. Nem is mondok többet, mert eltiltanak. Remélem, tiszta lelkiismerettel fekszik le mindenki, akinek ehhez köze volt.

Mi lenne, ha a Videoton a bajnoki címért menne, és mi küldenénk fel a Fradi ellen hat ifi játékost? Mindenki azt mondaná, hogy milyen szar ember vagyok. Erre meg már holnap senki nem fog emlékezni. Jó lenne megtisztítani az egész magyar focit. Kirakhatjuk az ablakba, hogy nekünk tiszta a lelkiismeretünk, erre, meg a csapatra, illetve azokra, akik ma itt játszottak, senki nem fog emlékezni"

Ehhez hozzá kell tenni, hogy a Videoton a 92.percben hatalmas kapufát rúgott Diósgyőrben, majdnem kiharcolva a bennmaradást a két öngólt is rúgó Balmazújvárosnak. Nézzük is meg Uzoma szépségdíjas öngólját.

Vagyis nehéz azt gondolni, hogy ez a Videotonon múlt és nem a Balmazújvároson.