Vágólapra másolva!
Maurizio Sarri, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta: Eden Hazard szabadon távozhat, ha akar, bár ő azért abban reménykedik, hogy a támadó marad a Stamford Bridge-en.

A sajtó hónapok óta arról cikkez, hogy a belga játékos hamarosan a Real Madridhoz szerződik, s ezt a futballista októberi nyilatkozata is alátámasztotta, ugyanis úgy fogalmazott: nagy álma, hogy a spanyol sztárcsapatban játszhasson.

A Chelsea nagyon szeretné meghosszabbítani Hazard következő szezonban lejáró szerződését, nehogy végül ingyen távozhasson.

"Eden 28 éves. Ha menni akar, mennie kell." - mondta Sarri újságíróknak a szerda (ma) esti, Bournemouthban sorra kerülő bajnoki mérkőzés előtt.

Eden Hazard sosem csinált titkot abból, hogy a Real Madrid játékosa szeretne lenni Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Alex Broadway

"Természetesen én az ellenkezőjében reménykedem. Minden képessége megvan ahhoz, hogy Európa legjobb játékosa legyen. Az én feladatom pedig az, hogy fejlesszem és olyan helyzetbe hozzam, amelyben a legjobbját tudja nyújtani" - tette hozzá az olasz tréner.

Hazard az idényben eddig tíz gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott.