Kapás Boglárka: Meghalt a kishúgom

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok Japán, Kapás Boglárka, úszás, 2021.07.27.
Tokió, 2021. július 27. Kapás Boglárka a női 200 méteres pillangóúszás előfutama után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 27-én. Kapás Boglárka az ötödik helyen jutott az előfutamból a július 28-i elődöntőbe. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bronzérmes úszó közösségi oldalán, évértékelőjében mesélt arról, hogy élete legnagyobb akadályával kellett megküzdenie.

Kapás Boglárka arról írt, hogy idén megtanulta magáról, hogy bármilyen akadályt is vet elé az élet, képes azt legyőzni.

"Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom. Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az Ő emlékéért és magamért. Mert 23 éve küzdök az álmomért és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok."

Az olimpiai bronzérmes úszó azt kívánja mindenkinek, hogy soha ne adja fel.

"Azt kívánom mindenkinek az új évre, hogy soha ne adjátok fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsetek el hálát adni azért, amitek van.
BUEK" - zárta sorait Kapás Boglárka.