Vágólapra másolva!
Tizenharmadik mérkőzésén hatodik győzelmét szerezte meg az Atlanta Thrashers jégkorongcsapata, a Buffalo Sabres elleni 7-4-es siker révén át is vette a vezetést az NHL délkeleti divíziójában. A New Jersey Devils hosszabbításban verte a San Jose Sharkst, a Los Angeles Kings és a Vancouver Canucks idegenben győzött egy-egy góllal.

Bár az első harmadot követően még 2-1-re vezetett, mégis 7-4-es vereséget szenvedett a Buffalo Sabres jégkorongcsapata az Atlanta Thrashers elleni szerdai NHL-mérkőzésen. A találkozón Randy Robitaille és Ilja Kovalcsuk egyaránt egy góllal és két gólpasszal vette ki részét a sikerből, amelynek következtében az Atlanta a délkeleti divízió élére ugrott.

Hosszabbítás során dőlt el a New Jersey Devils - San Jose Sharks összecsapás, amelyen 2-2-es eredményt hozott az alap hatvan perc. A ráadásból 4 perc és 17 másodperc telt el, amikor az Ördögök Jamie Langenbrunner révén kicsikarták a sikert. A hazaiak másik két góljánál mind Christian Berglundnak, mind Turner Stevensonnak az a Scott Stevens adta a gólpasszt, aki ezzel pályafutása 900. pontját szerezte.

A nap másik két mérkőzésén is szoros eredmények születtek: a Los Angeles Kings a Floridát, a Vancouver Canucks a Nashville gárdáját lepte meg idegenben.

eredmények:
Buffalo Sabres - Atlanta Thrashers 4-7
New Jersey Devils - San Jose Sharks 3-2 - hosszabbítás után
Florida Panthers - Los Angeles Kings 2-3
Nashville Predators - Vancouver Canucks 3-4.