Társoldalunk:

Sainznak nem kell Beckham

Carlos Sainz, a kétszeres világbajnok spanyol ralikiválóság, elszánt Real-rajongó az argentin vb-futam előtt adott nyilatkozatában leszögezte: az angol David Beckham maradjon csak a Manchester United futballistája, a Real Madridnak nem kellhet. Legalábbis addig nem, míg a portugál Figo "náluk" rúgja a bőrt.

Sainz, a ralivébé kétszeres világbajnoka (1990, 92) korábban nem egy alkalommal focizgatott együtt kedvenceivel, hatalmas Real-szurkoló, sosem titkolta, sőt.

Carlos király szerint a 2001-es év játékosa portugál Luis Figo mellett az angol válogatott kapitányának, Beckhamnek esélye sincs a Realnál focizni, most.

Hiszen ott van, ugyanazon a poszton (jobbközép) focizik Figo, nem is akárhogy. "Beckham kitűnő játékos, vitathatatlan" - mondta Sainz. "Jó is lenne, ha egy, inkább két év múlva a mi csapatunkhoz jönne, majd ha Figo visszavonul..."

A 41 éves "matador" a Real anyagi helyzete miatt is aggódik, Beckham esetleges szerződtetését fölösleges pénzkidobásnak tartaná. Mivel a Spice Boy-hadműveletet végül is mindkét fél cáfolta, annál aktuálisabb témáról is beszélt a híres raliversenyző.

"Vigyáznunk, jól kell játszanunk Torinóban, hogy továbbjussunk. Ronaldo megsérült, Raúl sem épült még fel, nagyon nehéz lesz" - vélekedett Sainz a csak 2-1-es hazai sikerrel végződő Real-Juventus BL-elődöntő után.

Természetesen ezzel együtt bízik a sikerben, a végsőben is, majd május 28-án, Manchesterben az olasz Milan vagy Inter ellen.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK