Vágólapra másolva!
Ringen kívül vívott ökölpárbajt Kelly Pavlik, a WBC és a WBO középsúlyú világbajnoka, és edzője, Jack Loew. A páros szombat este egy youngstowni kocsmában keveredett verekedésbe, írták ohiói újságok. A világbajnok öklözőt és trénerét egy 45 éves férfi, Ronald Cappitte jelentette fel, mert állítása szerint Pavlik lágyékon ütötte, majd ezt követően Loew is kiosztott neki pár maflást.

Cappitte elmondása szerint kihívta a középsúlyú bajnokot, hogy a szórakozóhelyen kívül játsszák le nézeteltérésüket, Pavlik pedig állítólag kapásból egy homlokra mért ütéssel válaszolt a kihívásra.

Jack Loew természetesen máshogy emlékszik az esetre. Az edző szerint az igen ittas állapotban levő és folyamatosan kötekedő Cappitte ugrott neki Pavliknak: "Kelly, a fiam és én éppen beszélgettünk. Cappitte valamit motyogott egy játékról, amivel éppen foglalkozott, majd hirtelen nekitámadt és megragadta Kelly nyakát, én pedig leszedtem róla. Ekkor egy másik csoport odaugrott hozzá, de nem Kelly, vagy én voltunk. Én fogtam vissza azt az öt fickót is."

www.profiboksz.hu