Vágólapra másolva!
David Chisora a Vitalij Klicskótól elszenvedett pontozásos vereséggel végződő nehézsúlyú vb-címmeccs sajtótájékoztatóján összeverekedett David Haye-jel, aki korábban a fiatalabbik Klicskótól, Vlagyimirtől kapott ki.

A BBC beszámolója alapján a két brit bunyós folyamatosan beszólogatott egymásnak a meccs utáni sajtótájékoztatón, Haye azt hozta elő, hogy Chisora zsinórban három meccset bukott el, míg Chisora lúzernek nevezte Haye-t, és a lábujjának állapotáról érdeklődött.

Haye ugyanis azt állította, a lábujjsérülése hátráltatta a Vlagyimir Klicsko elleni meccsen.

A verbális adok-kapoknak az lett a vége, hogy a felek egymásnak ugrottak, repültek az üvegek, és Haye edzője Adam Booth járt a legrosszabbul, akinek felszakadt a homloka. Booth Chisorát hibáztatta a vérző sebért, aki viszont azzal védekezett, hogy Haye hadonászott az üveggel, és megfenyegette, hogy lelövi őt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=buT8uEkSASQ2rtMT


Vitalij Klicsko, akit Chisora megütött a pénteki mérlegelés során, végignézte a balhét, majd azt nyilatkozta, nagyon csalódott, Haye és Chisora túl messzire mentek, a boksznak nem ilyan balhékról, és vérző fejekről kéne szólnia.