Vágólapra másolva!
Megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a hétvégén visszavágót vívó WBA/WBO/IBF nehézsúlyú címvédő Vlagyimir Klicsko és kihívója, Tony Thompson. Klicsko négy évvel ezelőtt kiütéssel győzött az amerikai ellen, akit ennek ellenére nagyon dicsért

"Nagyszerűen érzem magam, és egyre inkább várom a meccset. Harmincvesen azt hittem, elértem a maximumomat, de úgy érzem, meccsről-meccsre jobb vagyok. Thompson úgy ismer engem, mint egyetlen más ökölvívó sem. Volt már a kesztyűpartnerem, négy évvel ezelőtt már éles meccset is vívtunk, szóval pontosan tudja, mit várhat szombaton. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, mint bármikor" - mondta a címvédő, aki négy évvel ezelőtt a tizenegyedik menetben ütötte ki Thompsont.

"Nem akarok túl sokat szövegelni, sőt, leköpni sem fogom Vlagyimirt" - mondta a profi bokszkban szokatlanul visszafogott módon a 41 éves Thompson, utalva Derek Chisora magánszámára, amikor a Vitalij Klicsko elleni meccs előtt vízzel leköpte az akkor ringsegédként jelen lévő Vlagyimirt. " Nagyon keményen készültem és meg akarom mutatni a világnak, hogy eljött az én időm!" - fogadkozott a Tigris becenévvel illetett amerikai, aki eddig 36 meccset nyert meg (huszonnégyet kiütéssel), és csak kettőt vesztett el.

A szombati meccset a berni Stade de Suisse futballstadionban rendezik, ott, ahol az Aranycsapat 1954-ben 3-2-re kikapott a vb-döntőben a németektől.

www.profiboksz.hu