Pacquiao nem több egy parasztnál

Manny Pacquiao, boksz
UNITED STATES, LAS VEGAS : Timothy Bradley (bottom) of US and Manny Pacquiao of Philippines fight during their WBO World Welterweight Championship title match at the MGM Grand Arena in Las Vegas, Nevada on April 12,2014.AFP PHOTO /JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
Mayweather szerint leendő ellenfele, Pacquiao nem több egy parasztnál, legalábbis ha sakkjátszmához hasonlítjuk a meccsszervezést.

Végeláthatatlan nyilatkozatháború, és egymásnak ellentmondó hírek özöne érkezik folyamatosan a Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao összecsapásról.

Eddig - meglepő módon - a filippínó bunyós volt a hangosabb, és elmondta, ő a saját maga részéről mindenbe belement, innentől csak amerikai vetélytársán múlik az ügy - írja a Profiboksz.hu.

Végre azonban Mayweather is megtörte a csendet: "Reméljük, május 2-án a Mayweather vs Pacquiao összecsapás következik. Mindent megteszünk, hogy összehozzuk ezt a csatát. Folyamatosan tárgyalunk még mindig. Pacquiao azt állította, hogy ő mindenbe belement, de ezt mégis hogy gondolja? Mibe is egyezett bele? Neked nincs szavad, haver! Neked egy főnököd van, nem pedig döntési jogod."

Pacquiao Vegasban harcol Timothy Bradleyvel Forrás: AFP/Joe Klamar

"A főnöködet úgy hívják, hogy Top Rank - folytatta. - Nem a Manny Pacquiao Promotionsről van szó, mint esetemben a Mayweater Promotionsről. Folyamatosan egyeztetünk, reméljük, lesz is belőle valami. Meg kell néznünk a pay-per-view eladásait. Az utóbbi meccse alig 300 000 fizető nézőhöz jutott el. Nem is olyan régen pedig kiütötték. Akárki akármit mond, Floyd Mayweather viszont zsinórban nyeri a meccseit. Lehet engem támadni, de akkor is minden meccsemet megnyerem és sok százmilliót kaszálok."

És még mindig nem volt vége: "Próbálkozunk tehát ezzel az összecsapással, de a Top Rankkel marha nehéz zöldágra vergődni. Én nem is akarok most Pacquiaóra mutogatni. Mondhatja, hogy ebbe és abba belement, semmit nem jelent. A promóterén múlik minden. Ha ezt egy sakkjátszámhoz hasonlítjuk, akkor ő nem több egy parasztnál."