Vágólapra másolva!
Néhány nappal a vasárnap hajnali bunyó előtt Pacquiao edzője közölte, nem boldog tőle, hogy Floyd Mayweather külön erre az alkalomra készült kesztyűben lép majd szorítóba PacMan ellen, hiszen "köztudott, hogy érzékeny a keze". Freddy Roach örülne, ha megnézhetnék a meccs előtt a kesztyűket. 

Manny Pacquiao edzõje, Freddie Roach nem igazán szimpatizál Floyd Mayweather Grant kesztyûivel, amiket a hétvégi Manny Pacquiao elleni mérkõzésen kíván használni. A cég ugyanis egyedi megrendelésre készíti a darabokat - Pacquiao Reyest használ - és Roach tart tõle, hogy a Grant szakemberei olyan darabokat gyártanak le, amik fokozottan védik majd Mayweather kezét a sérülésektõl.

"A Grant mindig egyedi rendelésre csinálja a kesztyûit, szeretném tehát látni, mibõl vannak, mit töltenek bele. A mieinket Mexikóban gyártják futószalagon, mindig ugyanolyanok, szabványos darabok, a Top Ranknél rengeteg van belõlük. Elhoznak majd 10 párat nekünk, ebbõl választunk."

Floyd Mayweather Jr. (b) és Manny Pacquiao Forrás: AFP

"Kicsit aggaszt, hogy vajon milyen súlyú kesztyûket csinálnak Mayweathernek és hogy bélelik ki, hiszen tudjuk, hogy nagyon érzékenyek a kezei. Ez családi vonás náluk, mindegyikõjük elég jó ütõ, de gyengék a kezeik. Nem annyira bízom ezekben az egyedi kesztyûkben, amiket Floyd viselni fog - idézi az edzőt a profiboksz.hu