Vágólapra másolva!

Erősít a GYSEV-Ringa<br/>

A korábban a csapathoz szerződött Eördögh Edit után újabb játékosokkal erősített a bajnok GYSEV-Ringa női kosárlabdacsapata. A jugoszláv Lara Mandics, az ausztrál Alicia Poto és az eddig a PVSK-MiZo-ban játszó Donkó Orsolya is aláírt Sopronba.

Berényi János, a csapat tulajdonosa, a GYSEV Rt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy hétfőn aláírt az együtteshez Lara Mandics, a jugoszláv válogatott 24 éves magasbedobója: a 185 cm magas játékos a Vrsac csapatából került Sopronba, és jelenleg a lengyelországban zajló Európa-bajnokságon játszik a jugoszláv együttesben.

A csapathoz szerződött Alicia Poto, aki a tavalyi junior világbajnokságon ezüstérmes ausztrál válogatott egyik erőssége volt. A 21 éves 166 cm magas irányító Berényi szerint nagy tehetségnek számít. A GYSEV-hez került a PVSK-ból Donkó Orsolya is, s szeretnének még egy centert igazolni.

Berényi János reméli, hogy az egyéves pihenőre készülő Balogh Judit is meggondolja magát és látva az erősítéseket, beszáll az Euroligában helytállásra készülő csapatba.

(MTI)