Vágólapra másolva!

Megújult Ferencváros a Herz Kupán<br/>

Csak két hírmondó maradt a női kézilabdában korábban négyszeres bajnok Ferencvárosból, s az alaposan megváltozott csapat csütörtökön tekintélyes erőt képviselő vendégek társaságában mutatkozik be a Népligetben a Herz Kupán.

A centenáriumi események keretében sorra kerülő, csütörtökön kezdődő és vasárnap véget érő Herz Kupa legrangosabb vendége az osztrák Hypo Niederösterreich és a szlován KE Ljubljana lesz Mindkét együttest BEK-, illetve BL-győzelmek tették ismertté, de a többi résztvevő is Európa élmezőnyébe tartozik, hisz a dán HK Randers kivételével valamennyi a Bajnokok Ligája-szereplésre pályázik.

A torna nyitómérkőzését csütörtökön a Hypo Niederösterreich a dánok elen játssza 15.30 órakor - ez utóbbi a csapatban szerepel a volt fradis Kántor Ildikó -, majd 17.30-kor a Herz-FTC a román Oltchim Valcea ellen mutatkozik be.

- Új csapatot építünk - mondta Németh András, a Herz-FTC vezetőedzője -, hiszen a korábbi bajnokcsapatokból csak Kökény Bea és Pádár Ildikó maradt mára. Ezért nem feltétlenül a tornagyőzelem a fontos, hanem a csapat összeszoktatása.

Szombaton 14 órakor a Herz-FTC - KE Ljubljana mérkőzést az MTV1-en, vasárnap 12 órakor a Herz-FTC - Hypo NÖ találkozót az MTV2-n láthatják a tévénézők is. A belépődíjak 300, az egész tornára érvényes bérletek 1000 forintba kerülnek.

(MTI)

Ajánló:

A Herz-FTC a klub honlapján