Vágólapra másolva!

Az új edzővel győzött a Dunaferr<br/>

A Dunaferr SE nőikézilabda csapata 27-21-re nyert a Bajnokok Ligája 4. fordulójában a görög Anagenniszi Artasz otthonában. Kikapott viszont a macedón Kometal Skopje otthonában a Herz-FTC női kézilabda-csapata.

A közepes színvonalú találkozón a címvédő Dunaferr SE könnyedén szerezte meg a győzelmet. Elsősorban a dunaújvárosiak jobb oldala, az átlövő Radulovics és a szélső Balogh játszott jól.

Nemzetközi mérkőzésen most debütált Bakos István, a Dunaferr kedden kinevezett vezetőedzője, aki Zsiga Gyulát váltotta a kispadon.

A csoport másik mérkőzésére - a lengyel Montex Lublin és a horvát Podravka Koprivnica találkozójára - vasárnap este kerül sor.

A Herz-FTC női kézilabda-csapata vereséget szenvedett a macedón Kometal Skopje otthonában, a Bajnokok Ligája 4. fordulójában.
Kometal Skopje (macedón) - Herz-FTC 29-24 (12-12)

A magyar csapat góldobói: Deli 9, Tóth, Siti 4-4, Kirsner 3, Kökény 2, Brigovácz, Pádár 1-1

A tartalékos magyar együttes az első félidőben jól tartotta magát, de a második játékrészben a hazaiak felőrölték Németh András vezetőedző fáradó csapatának erejét..

(MTI)

Korábban:

A Bajnokok Ligájában érdekelt mindkét magyar nőikézilabda-csapat szombaton idegenben lép pályára: a címvédő Dunaferr számára csak a győzelem elfogadható a görög Anagenniszi Artasz ellen, míg a tartalékos Herz-FTC-re nagyon nehéz összecsapás vár a macedón Kometal Skopje otthonában.