Vágólapra másolva!

A Toyota a pólósok új szponzora<br/>

A Magyar Vízilabda Szövetség és a Toyota Motor Hungary Kft. pénteken a Hajós Alfréd uszodában együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében az idén főszponzorrá váló cég jelentős anyagi támogatást nyújt, és nyolc Avensis típusú gépkocsit ad használatra.

Ilyen a Toyota Avensis, csak nagyobb

Martin György elnök szerint a szövetség fennállásának messze legnagyobb - nem állami jellegű - támogatásáról van szó. Úgy vélte, hogy a cég egy hírnevéhez méltó sportágba fekteti pénzét.

Oda Maszatosi, a kft. elnöke elárulta: nemrégiben meglepve értesültek arról, hogy az MVLSZ anyagi nehézségekkel küzd, holott a magyar vízilabda mindig a világ élvonalába tartozott, és - ahogy a japán üzletember fogalmazott: a szakértők szerint - a férficsapat jelenleg egyenesen a legjobb.

Ezért a Toyotánál elhatározták: segítenek megteremteni a feltételeket ahhoz, hogy az érintetteknek csakis a szakmai munkára kelljen koncentrálniuk. Megtiszteltetésnek tartják, hogy részesei lehetnek egy "sikertörténetnek", amelynek főszereplői, reményeik szerint, a sydneyi olimpián érnek a csúcsra.

(MTI)

Ajánló:

A japán-magyar cég honlapja