Vágólapra másolva!

Benedek erőfelmérője jól sikerült<br/>

A magyar vízilabda-válogatott egyik meghatározó játékosa, Benedek Tibor pozitívan értékelte az együttes idei első kétnapos közös felkészülését, amelyet hétfőn és kedden a Hajós Alfréd uszodában tartott Kemény Dénes szövetségi kapitány.

Benedek augusztus óta először gyakorolt a magyar válogatottal, ezért nagyon várta ezt az alkalmat. Az olasz INA Assitalia Roma idegenlégiósa - akinek doppingesete miatti eltiltása április végén jár le - már szerette volna ugyanis felmérni: milyen erőállapotban van.

- Fizikailag nagyjából elégedett vagyok a teljesítményemmel - mondta a világ legjobbjai között számon tartott balkezes klasszis. - Jóllehet a felkészülést tekintve van egy kis lemaradásom, de ez a múlt heti betegségemnek is lehet a következménye. Szívesen játszottam régi és új társaimmal, nagy kedvvel és teljes erőbedobással készültem a Margitszigeten. Igaz, eltiltásom miatt nem játszhatom mérkőzéseken, de az összes edzést a lehető legkeményebben végzem Olaszországban is. Külön gyakorlás nincs, ugyanúgy készülök, mint Atlanta előtt. A meccsek azért nagyon hiányoznak, de remélem, hogy április végétől az olimpia kezdetéig behozom a lemaradásom, már ami a meccsrutint illeti - mondta a szerdától ismét Olaszországban készülő Benedek.

(MTI)

Ajánló:

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapja