Vágólapra másolva!

Telt ház lesz a Kelet-Nyugat kosárgálán<br/>

Várhatóan telt ház, 1500 néző előtt rendezik meg a Kelet-Nyugat férfi kosárlabdagálát szombaton fél négykor a Körcsarnokban.

A felvezető mérkőzésen 13 órakor az élsportolók és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének közös csapata lép pályára a színészek és újságírók ellen.

A fő attrakcióban a Kelet együtteséből Sitku, a Nyugatból Dzunics hiányzik majd sérülés miatt. Őket a szolnoki Orosz illetve a szombathelyi Kálmán helyettesíti. A kezdő ötösöket a közönség szavazatai alapján állították össze, a cseréket a két alkalmi csapat szakvezetői hívták meg. A Kelet kispadján Fodor Péter (Paks), a Nyugatén Földi Sándor (Kaposvár) ül majd. A Kelet kezdő ötöse: Orosz, Maljkovics, Halm, Pavlovics, Czigler, a cserejátékosok: Mészáros Z., Jurics, Zsarkovics, Lapov, Walke, Érsek, Takács A. A Nyugat kezdő ötöse: Németh, Kálmán, Halimics, Ivkovics, Bukva, a cserejátékosok: Fodor G., Mujanovics, Kámán, McMahan, Filipovics, Parker, Boros

A szünetekben a női bajnokság két élcsapata, a MiZo-Pécsi VSK és a GYSEV-Ringa méri össze tudását kétlabdás dobópárbajban, és hárompontos- illetve félpályás dobóverseny is lesz.

(MTI)

Ajánló:

A Magyar Kosárlabda Szövetség honlapján