Vágólapra másolva!
Szerdán és csütörtökön az európai kosárlabdakupákban érdekelt mindhárom magyar csapat idegenben lép pályára: a GYSEV-Ringa és a MOL-Szolnok Olaszországban, a MiZo-Pécs Moszkvában vendégszerepel.

Szerdán 19.30-kor női Euroliga-találkozón a soproniak a szicíliai Priolo otthonában játszanak. Sterbenz László együttese a második kör nyitófordulójában biztosan győzte le a Szporting Athént (86-59), míg az olasz "házirangadón" a csoportelső Como a Priolót verte meg 107-67-re.
A H csoport állása: 1. Como 13 pont, 2. GYSEV-Ringa 12, 3. Priolo 9, 4. Szporting Athén 8.

Időrendben a sort a Korac Kupában szereplő Szolnok folytatja szerda este 20.30-kor. Heinrich Róbert csapata az utolsó fordulóban az eddig százszázalékos Calabria vendége lesz, így minimális, szinte csak matematikai az esélye a továbbjutásra.
Az F csoport állása: 1. Reggio Calabria 10 pont, 2. Trieste 7, 3. MOL-Szolnok 7, 4. Lausanne 6.

A női Euroliga F csoportjában a MiZo-Pécsi VSK csütörtökön magyar idő szerint 17 órakor játszik a sereghajtó Dinamo Moszkva vendégeként. Rátgéber László eddig százszázalékos együttese legutóbb, a második szakasz múlt csütörtöki első fordulójában 66-52-re győzött a vendég francia Bourges ellen. Az oroszok mind a hét eddigi Euroliga-mérkőzésüket elvesztették.
Az F csoport állása: 1. MiZo-Pécsi VSK 14 pont, 2. Brno 12, 3. Bourges 10, 4. Dinamo Moszkva 7.

(MTI)