Vágólapra másolva!
Óriási érdeklődés kísérte azt a mérkőzést, amelyen a bajnok MiZo-Pécsi VSK nőikosárlabda-csapatának edzői, vezetői, korábbi és mostani játékosai, valamint a szurkolók búcsúztatták Jolanta Vilutytét.

A gyűjtemény egy része, mögötte Jolka

Kedden este a pécsi Lauber Dezső sportcsarnokban 3500 néző búcsúztatta el a kosárlabdázót, miután visszatér hazájába, Litvániába, és az ottani telefontársaság csapatában fejezi be pályafutását. A köszöntések előtt és után volt egy mérkőzés is, a 11 év alatti csapattársakból álló gárda játszott a mai MiZóval.

Az eredményt nem számolták, nem is ez volt a lényeg. "Mindent köszönök, ilyen csodálatos közönség előtt öröm volt több mint tíz évig játszani. Nagyon boldog vagyok és nehéz szívvel válok meg Pécstől" - mondta a játékos, aki nagyon fog hiányozni nemcsak a lelkes pécsi szurkolóknak, hanem Rátgéber László vezetőedzőnek is.

"A hiányát akkor érezzük meg igazán, ha már nem lesz köztünk. Ez október elsején lesz, amikor elkezdjük Jolka nélkül a felkészülést a következő idényre. Nagyon fájlalom, hogy már nem áll a rendelkezésemre" - mondta róla a szakvezető.

Horváth László

Ajánlat: