Vágólapra másolva!
Könnyed játékkal gyűjtötte be a bajnoki pontokat a házigazda Szeged pólócsapata a KSI ellen. A tizedik fordulóból előrehozott találkozón a hazaiak szinte végig vezetve, olykor parádés játékkal hangoltak a szombati, Honvéd-Domino elleni várhatóan óriási csatára.

férfivízilabda OB I:
Tabán Trafik Szeged - KSI 14 - 5 (3-1,3-1,2-2,6-1)
Szeged, 200 néző v: Bátori, Pártos
Szeged: Barát - Varga P. 3, Mód, Kresák, Weszelovszky 1, Molnár P. 4, Nitsovits 5, csere: Zsarkó, Ridzyk 1, Várhegyi, Kerekes, Balla, Éles. Edző: Horváth Viktor
KSI: Györke - Varga I. 1, Bánhidy 2, Fáy 2, Tóth M, Dávid, Rex-Kiss, csere: Balatoni, Kvant, Barna, Petrik, Újvári. Edző: Merész András

Meglehetősen álmosan kezdett a házigazda és Bánhidy előnyből a sportiskolásoknak szezett vezetést. Gyorsan egalizált a Szeged, Molnár Péter találatánál ezúttal a vendégek voltak egy fővel kevesebben. Fokozatosan lendültek játékba Horváth Viktor fiai, így a negyed végére két gól volt az előnyük.

A második felvonás jobbára Molnár Péter parádézásáról szólt, a szegediek friss szerzeménye előbb távolról, majd közelről is betalált a fővárosi kapuba. A fővárosiak lelkesen és egyben sportszerűen játszottak, de a remek napot kifogó Baráth kapus eszén ritkán tudtak túljárni.

A harmadik negyed kiegyenlített játéka után a záró hétpercben ismét megrázta magát a Szeged, és a rutinos Nitsovits valamint a sérüléséből felépült Varga P. vezetésével megszórták a vendégeket.

Horváth Viktor: "Köszönjük a sportszerű KSI-nek a segítséget, remek mérkőzést várok szombaton a Honvéd ellen."
Merész András: "Reméltem, olcsóbban megússzuk, mint az Eger elleni mérkőzést..."