Társoldalunk:

Madison Dombóvárra szerződött

Régi-új ismerőssel erősödött a Dombóvári VMSE férfikosárlabda-csapata. A NB I hetedik helyén álló tolnai együttes szerződtette a korábban már három magyar csapatban is megfordult amerikai Delmonte Madisont, akivel várhatóan komolyan megerősödik Déri Csaba együttese.

Fotó: SZTÁR Sport
Madison paksiként, a kupát
tartó Davis társaságában
Öt vereség után Nyíregyházán szerezte meg első győzelmét a Dombóvár élvonalbeli kosárlabdacsapata, és Déri Csaba úgy véli, a csapat "feltámadása" ezután várható.

Ehhez hathatós segítséget adhat Delmonte Madison, aki korábban Körmenden, Kaposvárott, legutóbb pedig Pakson játszott. A dombóváriak nem vesznek zsákbamacskát, hiszen a kiválasztott Madison eddig mindegyik csapatban a legjobbak közé tartozott, igaz, nem könnyű eset

Körmenden is akadt nézeteltérése az akkori edzővel, Patonay Imrével, azt követően pedig Horvátországból kellett távoznia idő előtt. A 28 éves bedobó a Colorado State University-n végzett, több amerikai csapat után játszott Magyarországon, Horvátországban és Franciaországban is. A játékos 195 cm magas, 90 kg testsúlyú.

Pincési László

Korábban:

Simán nyertek Debrecenben a kaposvári kosarasok