Vágólapra másolva!
Szoros első félidőt követően magabiztos játékkal győzött a DVSC-Valdor a Budapesti Spartacus ellen a nőikézilabda NB I-ben.

DVSC-Valdor - Budapesti Spartacus 27-19 (10-8)
Debrecen, 800 néző, vezette: Cserepes, Jancsó.
DVSC: Szász - Szabados 5, Kocsik 7/4, Rácz 2, Gaál 2, Szűcs 4, Buglyó 2. Csere: Böcking (kapus), Jeddi 1, Madai, Ovtus 3, Galai 1. Edző: Váczi Sándor.
Budapesti Spartacus: Petrovics - Hagyánek, Baboi 2, Guricsné 1, Viglási 5/3, Gálhidi 1, Peringer 7. Csere: Bán (kapus), Tóth T. 2, Halmai 1. Edző: Pánczél Barabás
Kiállítások: 6, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 4/4, illetve 3/3.
Az eredmény alakulása: 12. perc: 3-3; 22. perc: 7-7; 31. perc: 10-9; 43. perc: 20-14; 55. perc: 25-18.

A debrecennek az utóbbi időben nem ment valami jól a Spartacus ellen, tavaly például a fővárosiak nyerni tudtak a cívisvárosban, Budapesten pedig döntetlent játszott egymással a két csapat. A találkozó első félideje ezúttal is úgy alakult, hogy akár meglepetés is születhet, a Loki ugyanis ziccerek egész sorát hagyta ki, felhozva ezzel a vendégeket, akik jól tartották magukat.

Szünet után aztán jobban koncentráltak a piros-fehérek, fokozatosan elhúztak, így a játékrész közepére gyakorlatilag eldőlt, hogy melyik csapat szerzi meg a két bajnoki pontot.

Váczi Sándor: - Amíg nem sikerült leküzdenünk a "Spari-fóbiát", nagyon nehéz dolgunk volt, utána viszont fölénybe kerültünk.

Pánczél Barabás: - Csendes hiányát nagyon megéreztük, nélküle nem volt esélyünk pontot szerezni.