Társoldalunk:

Washingtoni vereség az NBA-ben

Michael Jordan 19 pontot szerzett a Washington Wizards csapatában, de a Varázslók így is 100-78-as vereséget szenvedtek a Detroit Pistonstól az NBA legutóbbi játéknapján. A fővárosi együttes négy mérkőzést követően két győzelemmel illetve vereséggel áll.

Jamison ismét csapata legjobb-
jának bizonyult
A játéknap többi mérkőzésén többnyire papírforma eredmény született, az egyetlen kivételt a Portland oaklandi veresége jelentette, a Golden State Warriors ellenében.

A 26 pontot szerző Bonzi Wells vezette TrailBlazers ráadásul meglepően sima vereséget szenvedett, hiszen az első három negyedet megnyerő Warriors már 17 ponttal vezetett az utolsó játékrész kezdetén, és csak a befejező tizenkét percet "engedték át" a vendégeknek Dave Cowens edző tanítványai.

A hazaiaknál "természetesen" Antawn Jamison vitte a prímet, aki 24 pontjával oroszlánrészt vállalt a sikerből, de kiemelkedő teljesítményt nyújtott a 17 pontig jutó Danny Fortson, valamint Larry Hughes (14) is.

A portlandi csapat vereségének egyik legfőbb oka az lehetett, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzésén parádézó Scottie Pippen ezúttal mindössze négy pontig jutott.

Eredmények:
Detroit Pistons - Washington Wizards 100-78
Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 85-94
Toronto Raptors - Indiana Pacers 113-100
Phoenix Suns - Houston Rockets 100-103
Golden State Warriors - Portland TrailBlazers 96-86
Sacramento Kings - San Antonio Spurs 103-83
Los Angeles Lakers - Utah Jazz 100-96

[origo]

Korábban: