Vágólapra másolva!
Csütörtökön este 18 órakor Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban játszik nőikosárlabda Euroliga-mérkőzést a MiZo-Pécsi VSK, ellenfele a török Botasspor Ceyhin Adana lesz.

Fotó: Laufer László
Kalmár Nagy játéka kérdéses

Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek róluk, az egyik értesülés szerint náluk két amerikai kosaras szerepel, Kim A. Williams, valamint Nartausha Anette Mills. Van két horvát játékosuk is, Tihana Arblic, továbbá Sonja Kireta.

Utóbbi a két Euroliga-mérkőzésen összesen 40 pontot szórt. Más információk szerint viszont az ellenfél vezetői Williams-t már elküldték. Az előzetes névsoruk alapján egyetlen játékosuk sem magasabb 190 centinél, éppen annyi viszont Mills - aki egyébként korábban szerepelt az amerikai profi ligában is, míg a másik tengerentúli 170 centiméter magas. Jelenleg a török bajnokságban az ötödik helyen áll a Ceyhin Adana, eddig háromszor nyertek és egyszer kikaptak.

A Pécsieknél Kalmár Nagy Dóra bokája edzésen kifordult, nem biztos, hogy pályára tud lépni a törökök ellen. Ugyanakkor Csák Magdolna bokája szépen javul, meglehet, hogy csütörtökön már pályára léphet.

Horváth László

Korábban: