Vágólapra másolva!
Zsúfolt lelátók előtt szerepelt vasárnap a Graboplast-ETO, és a hírek szerint a Herz-FTC elleni rangadón is ez várható. A klub ennek ellenére jelentős anyagi gondokkal küzd, elképzelhető, hogy a női csapat (amely az EHF-kupa negyeddöntőjében norvég vetélytársat kapott) jelenlegi főszponzora is távozik az idény végeztével. A szép reményekkel kecsegtető férfigárda már évek óta névadó támogató nélkül játszik.

"Gyakran ér bennünket a vád, miszerint képtelenek vagyunk előteremteni a működéshez szükséges költségeket, mások pedig azért nem szponzorálják a csapatainkat, mert úgymond nem a vezetők zsebébe akarják tenni a pénzt" - így Vanyus Attila, az ETO KC elnöke. "Ezért olyan lehetőséget szeretnénk teremteni, ami megfelel a leendő szponzorok igényeinek és a győri kézilabda érdekeinek is.

Minden játékosunk eladó! Ez azt jelenti, az egyes szponzorok kiválaszthatják, melyik játékos szerződés szerinti pénzét fizetik, cserében a kézilabdázó a cég reklámembere lesz, az összeg viszont nem kerül a közös kalapba. A reklámszerződés az egész klubra érvényes lesz. Bízom benne, hogy ezzel a módszerrel sikerül megtartani az értékeinket, sőt, tovább erősíthetjük csapatainkat."

A Győr a norvég Gjövik og Vardallal találkozik az EHF-kupa negyeddöntőjében. A keddi bécsi sorsolás alapján az első mérkőzést március 16-án vagy 17-én a magyar csapat otthonában, a visszavágót egy héttel később idegenben rendezik.

A negyeddöntők párosítása:
Győr - Gjövik og Vardal (norvég)
Lützellinden (német) - Vicar Goya Almeria (spanyol)
Wiener Neustadt (osztrák) - Bäkkelagets (norvég)
Podravka (horvát) - Ikast Bording (dán)

A női európai kupákban állva maradt másik magyar együttes, a BL negyeddöntőjében érdekelt Ferencváros a Montex Lublinnal méri össze erejét. Az első találkozóra március 16-án vagy 17-én kerül sor Lengyelországban, a visszavágót 24-én játsszák a Népligetben.