Vágólapra másolva!
Megalapozatlannak bizonyultak azok a rémhírek, melyek Michael Jordan szezonja, sőt, esetleg pályafutása idő előtti befejezésével riogatták a rajongókat.

Való igaz, szerdán délelőtt a washingtoni Sibley kórházban megoperálták a kosaras térdét, de a porcleválás - ami szükségessé tette a műtétet - nem volt súlyos, így a 23-as hamarosan megkezdheti a rehabilitációt .

A műtétet dr. Stephen Haas, a Wizards csapatorvosa hajtotta végre – kiváló eredménnyel. Eltávolította a levált porcdarabkákat, s most már csak a természeten és Jordanen múlik, hogy mikor léphet pályára a játékos.

Jordanra óriási szükség lenne, már csak azért is, mert a két center, Jahidi White és Brendan Haywood sem játszhatott a szerdai, Portland elleni mérkőzésen (101-105).

Biztosra vehető, hogy még az alapszakasz befejezése előtt (április vége) visszatérhet Jordan a pályára, de hogy pontosan mikor, azt most még nem lehet tudni.

"Nagy megkönnyebbülés számunkra, hogy Michael nem dőlt ki végleg a sorból" - mondta Chris Whitney, a csapat hátvédje. "Elegendő tudás és dac van bennünk ahhoz, hogy nélküle se roppanjunk össze."