Vágólapra másolva!
Szombaton és vasárnap a felújított szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnok ad otthont a férfikosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Az elődöntőben a Körmend a címvédő Pakssal, a Szolnok a Falcóval csap össze.

A jegyek kétharmada már elkelt a hét végén, Szolnokon sorra kerülő férfikosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjére. Az első napon a hatszoros győztes Körmend a címvédő Atomerőmű SE-vel, majd a Falco KC a háromszoros ezüstérmes házigazdákkal találkozik. Előbbi összecsapás érdekessége, hogy alig egy hete mérkőztek meg a bajnokság középszakaszában, akkor a Körmend hazai környezetben 71-70-re nyert. A másik párharc is 2-2-vel zárult az alapszakaszban, a szolnokiak előnye annyi, hogy hazai környezetben lépnek pályára, márpedig ilyen felállásban idén kétszer is (64-55, 86-79) győztek a Falco ellen. A hazaiaknál Pavlovics és Trepák, a vendégeknél Wiley sérült.

Másnap 13 órakor rendezik a bronzmérkőzést, a finálé, amelyet az m2 élőben közvetít, 15.30-kor kezdődik. A vasárnapi végjáték szüneteiben betétprogramok színesítik a műsort, lesz többek között háromdobásos verseny, melynek során a jelentkezőknek a pálya három különböző pontjáról kell betalálniuk a gyűrűbe.

A műsor:
szombat, elődöntők:
Körmend - Atomerőmű SE, 14.40 óra
Szolnok - Falco KC, 17.30 óra

vasárnap:
a 3. helyért: 13 óra
döntő: 15.30 óra (m2)

Ajánlat:

A férfikosárlabda-NB I alapszakaszának végeredménye

Korábban:

Az Atomerőmű kezdi az élről a playoffot