Vágólapra másolva!
Csütörtökön került sor a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjére. Az első mérkőzésen az EHF-kupában finalista Győr meglepetésre csupán egyetlen góllal tudott nyerni a lényegesen esélytelenebbnek tartott Hódmezővásárhely ellen. A második elődöntőben a dunaújvárosiak hétméteresekkel győzték le a címvédő Ferencvárost a Népligetben.

Női kézilabda Magyar Kupa, elődöntő:
Dunaferr - FTC 25-25 (11-15), hétméteresekkel 4-1
gól:
Szrnka 9/3, Pálffy 6, Pigniczki 3, Ferling, Bohus 2-2, Szalogub, Gáspár, Nagy 1-1, illetve Farkas 6/5, Siti 5, Pádár I., Benyáts 4-4, Kirsner, Tóth 2-2, Kovács, Lőwy 1-1
Értékesített hétméteresek: Pigniczki, Ferling, Nagy, Szrnka, illetve Benyáts

Egészen a huszadik percig fej fej mellett haladt a két csapat. A hazaiaknál szinte mindenki eredményes volt, a dunaújvárosiaknál főleg Szrnka dobta a gólokat. Pigniczki kiállítása alatt viszont sikerült elhúznia az FTC-nek.

A szünet után tovább nőtt a különbség, mivel a Dunaferr tíz perc alatt csak egyszer talált be. Később viszont rendezte védekezését a vendégegyüttes, így újra szoros lett az állás, sőt nyolc másodperccel a lefújás előtt Szrnka egyenlített, így következtek a hétméteresek, amelyekben a Dunaferr bizonyult jobbnak.

A másik elődöntőben:
Győri ETO - Hódmezővásárhely 24-23 (11-13)

Korábban: