Vágólapra másolva!
A férfikézilabda-bajnokság befejeződése után már sejtetni engedte a Pick-Szeged szakvezetése, hogy hamarosan új sztárral, egy jugoszláv válogatott kapussal erősíti meg csapatát. A héten eldőlt, hogy a szóba jöhető Peric, Saric, Puljezevic hármasból utóbbi érkezik a Tisza partjára.

Várhatóan július 22-én kezdi meg felkészülését a Pick-Szeged kézilabdacsapata, amely - ahogy a szakvezetés korábban ígérte - sztárt szerződtetett a 2002/2003-as idényre. Nenad Puljezevic, a Lovcen Osiguranje 29 éves kapusa a jugoszláv bajnokság befejeződése után kötelezte el magát Szegedre. Az 1973. március 13-án született, 198 cm magas, 113 kg testsúlyú kapus állandó tagja a jugoszláv válogatottnak, részt vett a sydneyi olimpián is. Az elmúlt négy esztendőben a Lovcsenben védett, kétszer bajnok, kétszer ezüstérmes lett. A játékos nem titkoltan arra vár, hogy Montenegró független legyen, s így ne a jugoszláv kaput őrizze, hanem az új montenegrói válogatottét.

A kézilabda népszerűsége Magyarországon?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=24100

A távozók közül Németh Attila Pécsre vagy Komlóra szerződik. Bécsi János aláírt az olasz Rubierához. Fekete Róbert visszatért Ceglédre, míg dr. Oszlánczi András az újonc Békéshez tart.