Vágólapra másolva!
Megtalálta a Trevisóba szerződött Németh István helyére a megfelelő irányítót a Marc-Körmend férfikosárlabda-csapata. A vasi együttes szerződtette Edwin Subert, aki a hírek szerint szlovén és olasz élcsapatokat visszautasítva érkezett Magyarországra.

Mindössze 175 cm magas a Marc-Körmend férfikosárlabda-együttesének új irányítója, Edwin Suber, akit a vasi klubvezetés a Trevisóba szerződött Németh István helyére szerződtetett. A 2002/2003-as bajnokság talán legalacsonyabb játékosa azonban remek mutatókkal rendelkezik, az elmúlt évadban a Mountain State együttesében 18,9-es pont-, 7,7-es assziszt- és 1,87-es labdaszerzési átlagot ért el, mellesleg mélynövése ellenére meccsenként átlagban 2,8 lepattanót is szerzett.

Kosárlabdahttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28842

Suber olasz és szlovén ajánlatokat utasított vissza, a játékost a tengerentúli sajtó potenciális NBA-játékosnak tartja, akinek egyelőre rutint kell szereznie, de hatalmas karrier előtt áll. Villámgyors, nehéz védekezni ellene. Kvalitására jellemző, hogy a NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) tavalyi szezonjában ő volt a bajnokság legértékesebb játékosa.