Vágólapra másolva!
Korábbi bejelentésével ellentétben mégsem vonul vissza minden idők egyik legeredményesebb horvát kézilabdázója, Zlatko Saracevic. A 41 éves sportember a tavalyi szezonban még a Fotex-Veszprém együttesét erősítette, idén pedig a horvát Zamet Crotek Rijeka együttesénél tölt be játékos-menedzser pozíciót.

Minden idők egyik legjobb horvát kézilabdázója, Zlatko Saracevic nem tud elszakadni a kézilabda világától. A július 5-én negyvenegyedik életévét is betöltő klasszis a következő szezont a horvát első osztályú Zamet Crotek Rijeka együttesénél tölti majd. A Fotex-Veszprém egykor sztárja a jobbátlövő poszt mellett a klub menedzsmentjében is helyet kap majd. A csapat érdekelt az EHF-kupában is, ahol október elején a fehérorosz SZKA Minszk ellen küzd a továbbjutásért.

Kézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

Saracevic korábban 1983 és 1999 között tizennégy horvát bajnoki címet nyert, kétszer volt tagja BEK-győztes együttesnek, 1996-ben, Atlantában olimpiai bajnok, 1994-ben, Portugáliában Eb-ezüstérmes, 1995-ben, Izlandon vb-bronzérmes volt. Tavaly a Fotex együttesével magyar bajnoki címet szerzett, s tagja volt a Magyar Kupa-győztes, s a BL-döntős együttesnek is.