Vágólapra másolva!
A nőikézilabda-bajnokság harmadik fordulójának slágermérkőzését Székesfehérvárott vívják, ahol a megerősödött Cornexi a bajnoki címvédő Herz-FTC-t fogadja. A másik rangadón a szintén százszázalékos Győri Graboplast ETO a meglepetésre kiválóan szereplő Esztergommal meccsel.
Gyarapodott a kézis család
Fiút szült Kántor Anikó, a Vasas és a Ferencváros egykori válogatott kézilabdázója. László 49 cm-rel és 2700 grammal látta meg a napvilágot.


A másik rangadón a Cornexi-Alcoa együttese a bajnok Herz-FTC-t fogadja. A hazaiak megerősödve vágtak neki a bajnokságnak, ráadásul az együtteshez két olyan kézilabdázó is szerződött Farkas Andrea és Deli Rita személyében, aki korábban játszott a fővárosi zöld-fehéreknél. Deli ugyan kisebb sérüléssel bajlódik de már meghatározó tagja lehet a Cornexinek, Virincsikre azonban még nem számíthat Zsiga Gyula vezetőedző. A Ferencvárosban egyedül a szlovák beállós, Uhrakova hiányzik.

A nőikézilabda-bajnokság állása/sport/csapat/kezilabda/20020915anoikezilabdabajnoksag.htmlNői kézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=5544

Az utóbbi években mindössze kétszer fordult elő, hogy a fehérváriak kerültek ki győztesen a párharcból. Az 1999-2000-es bajnokságban 23-22-re győzött a Cornexi, s ez élénken élhet a fradisták emlékében, hiszen azon a találkozón sérült meg súlyosan Lőwy Dóra. A másik győzelem a tavalyi alapszakaszban esett, akkor a hazaiak 30-28-ra nyertek.

A 3. forduló párosítása:
Győri Graboplast ETO - Esztergom 18.00
DVSC-Valdor - Kőbányai Spartacus 17.00
Hódmezővásárhely - Vác 18.00
Cornexi-Alcoa - Herz-FTC 18.00
PEAC-Pikker - Vasas 17.00