Vágólapra másolva!
Sérült és beteg játékosok tömkelegével, mégis a győzelem megszerzéséért utazott el Spanyolországba, a Valencia elleni Euroliga-találkozóra a GYSEV-Orsi női kosárlabdacsapata. A Soproni Postás ugyan itthon lép pályára, de így is bravúrra van szüksége a világ egyik legjobb kosarasát is felvonultató orosz Szamara ellen az Európa-kupában. 

"Orosz centerünk, Zakaluzsnaja lázas. Alessandra térdsérülése miatt a Diósgyőr ellen sem tudott játszani, és továbbra is harcképtelen. Nemcovának szintén a térdével vannak gondjai, ez már nem új keletű probléma, erősen kérdéses, bevethető lesz-e, és ha igen, mennyi időre. Seres a Diósgyőr ellen a lábfején sérült meg, nem edzett. A sérülés elsősorban az ugrásoknál zavarhatja, ha tud egyáltalán játszani. Talán injekciózva menni fog. Balogh és Bogojevic amolyan elefántpuszi-féleségeket kaptak, érzékeny a lábuk" - sorolta szinte egy szuszra a gondokat Farkas Sándor, a GYSEV vezetőedzője.

"A Valencia legutóbb meglepő vereséget szenvedett saját pályáján a rózsahegyiektől. Megnéztem annak a meccsnek a videofelvételét. A spanyolok gyors játékot próbáltak játszani de ebbe rengeteg hiba csúszott a részükről. Nagyon sok labdát eladtak, és rosszul is dobtak, ez vezetett a vereségükhöz. Nyilván ellenünk mindent elkövetnek majd, hogy javítsanak, de a mi csapatunknak gyakorlatilag senki ellen nem lehet más célja mint a győzelem, függetlenül a játékosok állapotától és attól, hazai környezetben avagy idegenben lépünk-e pályára."