Vágólapra másolva!
A férfikézilabda-NB I keddi találkozóján a Dunaferr 32-15-re győzött az Orosháza otthonában.

Férfikézilabda-NB I:
Every Day Orosháza - Dunaferr 15-32 (5-18)
Orosháza, 800 néző
vezette: Cserepes, Jancsó.
Orosháza: Szikora A. - Gúnya 1 (1), Oláh 2, Dayka, Árpási 1, Czina 3, Ambrus 2. Csere: Szabó L. (kapus), Harsányi 4 (3), Pásztor, Patocskai 1, Bajusz 1,
Németh Z. Edző: Ökrös Csaba.
Dunaferr: SZATMÁRI - KERTÉSZ 6 (1), Marcinkevicius 2, ROSTA M. 4, Kemény, KATZIRZ 6, BENE 6. Csere: Stochl (kapus), Krivokapic 3 (1), Kuzmicov 1, Németh A. 1, Császár 3 (1), Sándor, Dénes. Edző: Buday Ferenc.
kiállítás: 4, illetve 8 perc.
hétméteres: 6/4, illetve 2/2.
Az eredmény alakulása: 7. p.: 1-5, 11. p.: 2-6, 18. p.: 2-11, 24. p.: 4-14, 38. p.: 7-21, 45. p.: 10-23, 53. p.: 13-28.

Nagyon rövid ideig volt egyenrangú partnere a tavalyi negyedik helyezett Orosháza a Dunaferrnek: a vendégek fokozatosan és könnyedén "elhúztak" vendéglátóiktól. Az orosháziaknak különösen "nem ízlett" a dunaújvárosiak magas védőfala. A hazaiak mestere így már hamar, a kilencedik percben kikérte idejét, de ez sem sokat segített a viharsarkiakon. Olyannyira, hogy tíz percen át gólképtelennek bizonyult a pályaválasztó.

A férfikézilabda-bajnokság állása/sport/csapat/kezilabda/20021028aferfikezilabdabajnoksag.html

Szünet után egy rövid ideig még felváltva estek a gólok, a hazaiak védekezése valamit javult is, de a vendégek könnyedén tartották tetemes előnyüket. Az utolsó negyedórában a fiataloknak is lehetőséget adott Buday Ferenc edző, akik éltek is a lehetőséggel, hiszen Császár például háromszor is betalált az orosházi kapuba. Végül idei leggyengébb játékát produkálva az orosházi csapat súlyos vereséget szenvedett, mí a Dunaferr némileg feledtette legutóbbi halvány teljesítményét és megérdemelten nyert.

Ökrös Csaba (Orosháza): "Mélyponton van a csapat, remélem, szombaton javítani tudunk."

Buday Ferenc (Dunaferr): "A cél az volt, hogy a győri szorosabb mérkőzés után jobb játékot nyújtsunk, ez sikerült. Jól szolgálta a találkozó a felkészülést a nemzetközi és hazai megmérettetéseinkre."

Vetési Péter