Vágólapra másolva!
Újabb tíz nap pihenőt írt elő az orvos az ágyéksérüléssel bajlódó Diaz Ivónak, így nagyon kevés az esélye, hogy a honosított kubai kézilabdázó pályára lépjen a magyar válogatott színeiben a január 20-án kezdődő portugáliai világbajnokságon.

Dr. Sinka László - aki csak névrokona a szövetség főtitkárának - kedden megvizsgálta a irányítót, és ezután döntött a további kényszerszünetről.

A veszprémiek erőssége szerdán ismét kontrollra megy, és akkor talán végleg eldől, játszhat-e a vb-n.

Út a vébére/sport/csapat/kezilabda/20030106uta.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=24100

Egyébként sem zavartalan válogatottunk felkészülése, egyelőre kérdéses, hogy a havazás miatt eljutnak-e a csapattagok az edzőtáborba. "Az e heti programot az időjárás alakítja" - mondta Skaliczki László szövetségi kapitány. A tréner a második helyen zárt stuttgarti torna után hazatért Újkígyósra, ahol, mint mondta: ki sem lát az ablakon a hótól, és nem tudja, hogy odaér-e a szerdán délelőtt 10-kor esedékes tatai találkozóra. "Az az utasítás, hogy a játékosok is csak akkor induljanak el az edzőtáborba, ha biztonságosan lehet közlekedni" - tette hozzá.

A tervek szerint a válogatott csütörtökön Móron (18 ó) Kuvaittal, pénteken Pápán (18) és szombaton Százhalombattán (15) Katar legjobbjaival találkozik.