Vágólapra másolva!
Szerződése felbontását kezdeményezte amerikai bedobójával, Darryl Parkerrel a Soproni Ászok férfikosárlabda-csapatának a vezetősége. A sörgyáriak a mezőnyjátékos helyére centert igazoltak, a klub ugyanis megállapodott az ugyancsak amerikai Seth Sundberggel.

Szalai János, a soproniak vezetőedzője elmondta: hátvéd és bedobó posztokon volt némi "túltengés" a játékosok számát tekintve a csapatnál. Az Atomerőmű elleni kupamérkőzéseken arra volt kíváncsi: a két külföldi mezőnykosaras közül kire kehet inkább számítani. Jóval inkább a jugoszláv Nikolic játéka győzte meg Parker teljesítményével szemben.

Palánk alatt viszont a riválisokhoz képest gyenégbbnek tűnt a soproni együttes, és a szakvezetés a légióscserét felhasználta a csapatszerkezet átalakítására, hiszen centert szerződtetett.

Az új fiú, Seth Sundberg valóságos óriás. Fehér bőrű amerikai játékos, 28 esztendős, 216 centi magas és 123 kiló a súlya. Oroszországban az Euroligában is szerepelt Ural Great Perm együttesében, Észtországban pedig a legnevesebb gárda, a Kalev Tallinn csapatában játszott.

Botár László