Vágólapra másolva!
A Honvéd vízilabda csapata három másodperccel a befejezés előtt egyenlített a Mladost Zagreb elleni BL-csoportmeccsen, ezzel pontot sikerült mentenie a hihetetlenül izgalmas, változatos víziütközet végén.

HBajnokok Ligája, Piros csoport, 2. forduló:
Honvéd - Mladost Zagreb (horvát) 11-11 (4-2, 2-3, 1-3, 4-3)
Kőér utca, 800 néző, v: Galkin (orosz), Clara (olasz)
gól: Molnár 4, Biros 3, Fodor 2, Bárány, Kiss G. 1-1, illetve Simenc 4, Csomakidze 3, Primorac 2, Stritof, Oreb 1-1
emberelőny: 11/6, illetve 7/4
négyméteres: 0, illetve 1/1

Rendkívül hullámzó, változatos játékot hozott a csoportrangadó. Az elején ugyan a vendégek vezettek 2-1-re, de a második játékrész kezdetére már 5-2-re fordítottak az ekkor jól játszó hazaiak. Ezt követően viszont kétszer is a horvát bajnok gólszériája okozott jókora zavart a Honvéd soraiban: a negyedik játékrész második percében már tetemes, háromgólos (10-7) volt a Mladost előnye.

Elődöntőbe jutott a Vasas a vízilabda-KEK-ben/sport/csapat/20030201elodontobe.html

A végén ugyan kimaradt két Honvéd-emberelőny, mégis sikerült 11-9-ről az utolsó percben, két létszámfölényes találattal egyenlíteni. A Honvéd nem játszott jól, saját maga számára nehezítette meg a mérkőzést, és a végén örülhetett a döntetlennek is. Az idegenbeli pontszerzés a későbbiek során nagyon jól jöhet a zágrábiaknak.

Mindkét csapatnak a második forduló után 3-3 pontja van, és az első, illetve második helyet foglalják el, függetlenül a 20 órakor kezdődő Olympique Nice-Olimpiakosz Pireusz összecsapás eredményétől. A Honvéd legközelebb február 15-én játszik, amikor Athénban a címvédő Olimpiakosz Pireusz lesz az ellenfele.