Vágólapra másolva!
Kedden Székesfehérváron kezdi meg felkészülését az április 15-én rajtoló budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságra a magyar válogatott.  Szuper Levente éppen az edzőtábor első napján érkezik haza Kanadából, és szerdán vagy csütörtökön csatlakozik társaihoz. A csapat április elsején vagy 2-án, illetve 3-án Norvégiával mérkőzik.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Április 15-21-e között a Budapest Sportarénában rendezik a divízió-I-es jégkorong-világbajnokságot, amelyre a magyar csapat március 25-én, kedden kezdi meg a felkészülést.

A 26-os keret szerdán egészül ki a két külföldön szereplő játékossal, Szuper Leventével és Vas Jánossal, szerencsére őket klubjaik elengedték az eseményre, így a Jan Jasko, Dusan Kapusta edzőpáros az összes játékosra számíthat.

Nagy az érdeklődés a hokivébé iránt/sport/csapat/20030319nagy.html

A főhadiszállás a székesfehérvári pálya és a Jancsár Hotel, a csapat két felkészülési mérkőzésen Norvégiával találkozik majd április 2-án és 3-án. A csapat április 13-án költözik Budapestre, ahol a egy nappal később - azaz a vb rajtja előtt egy nappal! - edzhet először.

A magyar keret
kapusok: Bernei Gergely, Budai Krisztián, Halmosi Tamás, Szuper Levente
hátvédek: Horváth András, Kangyal Balázs, Sille Tamás, Szélig Viktor, Szuna Roland, Svasznek Bence, Tokaji Viktor, Tőkési Lajos
csatárok: Borbás Gergely, Erdősi Péter, Fodor Szabolcs, Gergely Csaba, Gröschl Tamás, Kovács Csaba, Kovács Frank, Ladányi Balázs, Majoross Gergely, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Rajz Attila, Simon Csaba, Vas János, Vas Márton.