Vágólapra másolva!
A Pécsi VSK-t irányító Rátgéber Lászlót is megkereste a bourges-i női kosárlabdaklub, miután lemondott vezetőedzője, Olivier Hirsch.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Valóban szerettek volna elcsábítani 10 év után Pécsről, s nagy megtiszteltetésnek vettem a felkérést. Nekem viszont egyrészt 2005-ben jár le a szerződésem, másrészt túl sok munkát fektettem az itteni csapatépítésbe ahhoz, hogy máshova szerződjek" - mondta a baranyaiak mestere. A 2001-ben Euroliga-győztes francia elitalakulat az egy héttel ezelőtti Final Fourban házigazdaként csak negyedik lett, s a távozó Hirsch helyét végül Pierre Vincent foglalta el a kispadon.

A női rájátszás/sport/csapat/kosarlabda/20030408arajatszas.html

Rátgéber a GYSEV elleni bajnoki elődöntő kapcsán még hozzátette: igazi csemegének ígérkezik a slágermeccs: "A soproniak Natalia Hejkova személyében új edzőt hoztak Rózsahegyről, így a játékosok biztosan még nagyobb becsvággyal érkeznek hozzánk. Ráadásul az utóbbi hetekben gyengébb formát mutató Balogh Judit ismét csúcsformában van, tehát rendkívül nehéz lesz visszaszereznünk tőlük a bajnoki címet."

A két győzelemig tartó párharc első mérkőzése 18 órakor kezdődik.