Vágólapra másolva!
A vízilabda-bajnokság döntőjének második mérkőzésén a Vasas izgalmas meccsen 7-6-ra győzött a Honvéd ellen, ám a vasárnapi derbire kilátogató (férfi) szurkolók nem csak a finálé miatt jöttek lázba. Történt ugyanis, hogy egy szépségverseny két indulója azt hitte, élőben közvetítik a meccset, és úgy akartak szavazatokat szerezni, hogy nevükkel és telefonszámukkal a félmeztelen testükön beugranak a vízbe.
Forrás: MTI
Vízbe ugrás előtt...
Fotó: MTI


Az izgalmas meccs utáni napon Méhes Jenő, a Vasas szakosztályvezetője így nyilatkozott a nem mindennapi esetről a waterpolo.hu honlapnak: "Valamiféle szépségverseny indulója volt a két hölgy, akik azt hitték, hogy élő közvetítés lesz a meccsről, és így akartak maguknak extra szavazatokat gyűjteni. A hasukra festett telefonszámon lehet rájuk szavazni, ezért rajzolták fel a nevüket is. A rendőrök végül elvitték őket."

Forrás: MTI
... és után
Fotó: MTI


A szakosztályvezető szigort és biztonságot kér, de nem mérges a lányokra. "Végül is a közönség női része azért jár ki a meccsekre, hogy lássa az egy szál fürdőgatyában küzdő fiúkat. Végre a férfi drukkereknek is jutott valami extra, amiben gyönyörködhettek."

A pólódöntő harmadik meccsére egyébként szerdán, 18.30-kor kerül sor a Kőér utcában.

Juha Pál