Vágólapra másolva!
Sorozatban harmadszor lett bajnok a Domino-BHSE vízilabdacsapata, miután a három győzelemig tartó finálé negyedik összecsapásán kiharcolta az elsőséghez szükséges újabb sikert a Vasas ellen.

Döntő, negyedik mérkőzés:
Vasas - Domino-BHSE 7-9 (2-3, 2-1, 2-3, 1-2)
Komjádi uszoda, 2000 néző
vezette: Juhász, Székely
gól: Varga T. 3, Tóth, Madaras, Binder, Varga Zs. 1-1, illetve Kiss, Vári, Sugár 2-2, Szívós, Molnár, Biros 1-1
emberelőny: 14/5, illetve 8/4
négyméteres: 2/2, illetve 1/0

Az első negyed úgy kezdődött és úgy is végződött, hogy a Vasas kihagyott egy-egy emberelőnyt, de ekkor még senki nem sejtette, hogy ez lesz a jellemző a trónkövetelő játékára a későbbiekben is. Közben a Honvéd viszonylag könnyen szerzett egygólos (3-2) előnyt.

A folytatásban nemcsak egyenlített a Vasas, hanem 4-3-nál a vezetést is átvette, de ettől kezdve megint a címvédő volt a főszereplő, függetlenül attól, hogy 4-4-es állásnál Vári még egy négyméterest is kihagyott.

A harmadik játékrészben a Vasas becserélte "csodakapusát", az addig pihenő Kószt, de már nem sokat tudott módosítani az eredmény alakulásán. A Domino irányított, 7-6-os vezetése után ellenfele ugyan újra fordíthatott volna, de a harmadik játékrész közepétől a befejezésig 6(!) emberelőnyt hagyott ki.

Ennek megfelelően fölényes lett a címvédő diadala, köszönhetően lényegesen hatékonyabb helyzetkihasználásának és Gergely Istvánnak, aki a kapuban bravúrok sorozatát produkálta.

A 9-7-es Domino-győzelem a címvédést jelentette a Kőér utcai gárdának, Kovács István legénysége 2001 és 2002 után megszakítás nélkül harmadszor hódította el - megérdemelten - a sikersportág hazai elsőségét.

A 2002-2003-as I. osztályú vízilabda-bajnokság élcsoportjának végső sorrendje:
1. Domino-BHSE (Gergely, Kovács Z., Frikk, Kovács O., Bereczki, Fodor, Bárány, Kiss, Szívós, Molnár, Vári, Biros, Sugár, Tóth I.)
2. Vasas
3. BVSC
4. FTC
5. Újpest
6. Szeged