Vágólapra másolva!
A négy lehetséges jelöltből végül Farkas József lett a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapatának új vezetőedzője. A szakember munkáját két éven keresztül a Franciaországból hazatérő Szabó Edina segíti.

Fellebbent a fátyol a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapatánál, s a bajnokság befejeződése után két héttel kiderült, ki irányítja majd az együttest a 2003-2004-es idényben. A csapat a nemrég befejeződött bajnokságban a negyedik helyen végzett, s a csalódást keltő szereplés miatt februárban menesztette Zsiga Gyulát, s helyére az utánpótlás-csapattól Pánczél Barabást léptette feljebb. A szezon végén az egyesület vezetősége úgy döntött, megköszönve az elmúlt hónapokban végzett jó munkáját, hogy Pánczél visszatér a fiatalokhoz, így új edzőt kellett keresnie a menedzsmentnek.

A sok magyar jelölt (Kovács Péter, Vura József) mellett akadtak külföldi lehetőségek is, de végül sem Szerbiából, sem Franciaországból nem érkezett szakember. Jött viszont a keleti végekről, pontosabban Hódmezővásárhelyről, Farkas József személyében. A 47 éves tréner az utóbbi két évben remekül teljesített, s a Liss-HNKC csapatával előbb Magyar Kupa-bronzérmet szerzett, míg idén a bajnokság ötödik helyén zárt.

A francia kapcsolat annyiban él tovább, hogy Farkas segítője Szabó Edina lesz, aki évekig a francia nőikézilabda-válogatott technikai igazgatójaként dolgozott, játékosként pedig a Bp. Spartacusban és a nemzeti csapatban szerepelt.