Társoldalunk:

Hét perc parádéval nyertek női pólósaink

férfiak, A csoport, 2. forduló:
Magyarország - Hollandia 9-7 (2-2, 1-3, 2-0, 4-2)
Kranj, 150 néző
vezette: Brala (horvát), Rakovec (szlovén)
gól: Molnár T. 3, Kiss G. 1, Kiss Cs. 1, Vári 1, Benedek 1, Biros 1, Kásás 1, illetve De Jong 2, Kramer 1, Uri 1, Scheffer 1, Siewers 1, Booij 1

Az első negyedben a magyar válogatott játékosai legtöbbször csak a kapufát találták el, így a hollandok remek "emberelőnyözésüknek" köszönhetően döntetlenre hozták a játékrészt. A folytatásban, ha lehet még rosszabbul ment a játék Benedekéknek: mindössze egy gólt szereztek az ellenfél három találatával szemben, így kétgólos hátrányban vonultak pihenőre.

A térfélcserét követően sem játszott jól a fehér sapkás magyar együttes, de a feljavult védekezésnek köszönhetően egyenlített, majd a záró negyedben megfordította az állást az elfáradt hollandokkal szemben.

Kemény Dénes szövetségi kapitány: "A tegnapi mérkőzés után keveset pihenhettünk, ráadásul nem volt meg a fiúkban a kellő motiváció, ezért alakult így a mérkőzés. A nehézkes siker ellenére elégedettek lehetünk, erőt meríthetünk a győzelemből, hiszen nem lehet minden mérkőzést hat-hét góllal megnyerni."

A magyarok vasárnap 21.30 órakor a címvédő Szerbia-Montenegró ellen szállnak vízbe.

A másik csoportban megszületett a torna első meglepetése, miután Németország, 1.7 mp-cel a lefújás előtt szerzett góllal 5-4-re legyőzte Olaszországot, a legutóbbi Eb ezüstérmesét.

További eredmények:
A csoport:
Szlovákia - Románia 9-7 (2-0, 3-4, 1-2, 3-1)

B csoport:
Németország-Olaszország 5-4 (1-0, 2-1, 0-0, 2-3)

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK