Vágólapra másolva!
Ami eddig csak pletykaszinten jutott el Magyarországra, megjelent nyomtatott formában is: a dán Nordjyske Stiftstidende című napilap szerint a nőikézilabda-bajnokság újonca, az Aalborg DH szoros kapcsolatban van Borók Ritával (Dunaferr) és Farkas Ágnessel (Herz-FTC). A klub vezetői nem erősítették meg a hírt, de azt bejelentették, június 29-ig még "egy-két extra igazolással" szolgálnak.

A hét elején a dán DR Sporten munkatársa, Holger Rasmussen úgy nyilatkozott, "amióta rossz a női csapatok anyagi helyzete Magyarországon, egyre több kézilabdázó próbál szerencsét Dániában". Információi szerint a dán Aalborg DH együttese felvette a kapcsolatot Borók Ritával és Farkas Ágnessel is.

Csütörtökön aztán a dán Nordjyske Stiftstidende "hivatalosan" is megszellőztette a hírt, miszerint a dán élvonalba most feljutó klub szoros kapcsolatban áll a Dunaferr és a Herz-FTC átlövőivel, ám a klub egyelőre nem kívánta kommentálni mindezt. "Június 29-ig még lesz bejelentenivalónk, addig egy kapust és egy-két extra igazolást is nyélbe ütünk, hogy a vakációt követően, július 24-én megkezdhessük a munkát a következő idényre" - nyilatkozta sejtelmesen Kenneth Jensen, a csapat edzője.

Per Andersen klubelnök sem nyilatkozott, ám a lap tudni véli, nagyon közel az egyezség a két játékossal. Az Aalborg korábban már olyan klasszisokat szerződtetett, mint Heidi Astrup, Natalia Gyerjugina és Mia Hundvin.