Társoldalunk:

Eb-bronzérmesek férfi pólósaink, Szerbia-Montenegróé az arany

Ha netán valaki már szűk egy hónappal a barcelonai világbajnokság előtt tudni szeretné, mikor szállnak majd vízbe a magyar csapatok a katalán fővárosban, mert esetleg a meccsidőpontokkal akarja összehangolni egyéb programjait, jó ha rögzíti a legfontosabbat: mérkőzéseit váltott napokon játssza a női és a férfi válogatott, tehát a dátumütközés kizárt - nemcsak a vb alapszakaszában, hanem a folytatásban is.

A hölgyeké az elsőbbség az órarendben, amennyiben Faragó Tamás csapata már a nyitónapon, július 13-án mérkőzik, mégpedig a spanyolokkal 19.45 órás kezdettel. A második csoportmeccsét a friss Európa-bajnok olaszokkal vívja 15-én, szintén este háromnegyed 8-tól (a ljubljanai vereségért akár már ekkor revánsot lehet venni...), az alapkört záró harmadik fellépés pedig 17-én esedékes, újfent 19.45-től.

Kemény Dénes együttese július 14-én rajtol, méghozzá szintén presztízsütközettel: az ellene a kranji elődöntőben diadalmaskodó Horvátország az első rivális 10.45 órától. Matinés kezdetű a másik két csoporttalálkozó is, 16-án a románokkal, 18-án pedig a kanadaiakkal mérkőznek Kásásék egyformán 9.30 órától.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK