Vágólapra másolva!
Két válogatott sportoló - a jégkorongozó Bognár Nándor és a labdarúgó Hrutka János -, valamint két ügyvéd, a sportügyekben egyaránt járatos dr. Lőrincz Márton és dr. Kőrösi Tibor sportmenedzser-irodát alapított, amellyel a jövőben a sportembereknek kívánnak sokrétű segítséget nyújtani.

Hrutka János elmondása szerint a Sport and Succes sportmarketing kft. száz százalékban a sportolókért akar tevékenykedni. A Ferencváros egykori válogatott futballistája elmondta: az iroda létrehozásához nagyban hozzájárult, hogy a magyar sportolók a sok csalódás miatt általában nagy ívben elkerülik a menedzsereket, ezt Bognár és Hrutka a saját bőrén is megtapasztalhatta.

Az S.a.S. ügynökség egyébiránt rengeteg szolgáltatással segíthet, így például többek között vállalják sportszervezetek jogi képviseletét, sportolók képviseletét szerződéseknél, bértárgyalásokon, fegyelmi ügyekben, jogi ügyekben. Hrutka János jelezte még, hogy Bognár Nándorral együtt pályafutásuk során olyan kapcsolatrendszert sikerült kialakítaniuk, ami a sportolók sikeres képviseletét és a feléjük áradó bizalmat is garantálja.

Közbevetésünkre, hogy új szerepvállalásával egyben az aktív játéktól is visszavonul-e, Hrutka így reagált: "Akadnak ajánlataim osztrák első osztályú csapatoktól is, de megeshet, hogy alacsonyabb osztályban folytatom a futballt. De nem Magyarországon, hiszen a jelenlegi légkör a sportágon belül nagyon eldurvult. Ausztriában szívesen játszanék még, hosszabb távon azonban már a menedzserirodára koncentrálok."

Bánki József