Vágólapra másolva!
Már az idén több millió forinttal támogatja az Amodent a magyar vízilabdasport olimpiai felkészülését. Ez volt a legfontosabb bejelentés azon a hétfői sajtótájékoztatón, amelyen megállapodást írtak alá a Magyar Vízilabda Szövetség és a legtekintélyesebb magyar fogkrémmárka képviselői.

A fórumon elhangzott, hogy a szerződés egyelőre szeptember végéig szól, és a remélhetően kedvező tapasztalatok után lehet szó a folytatásról. A "száznapos program" keretében induló akció részeként minden egyes értékesített tubus után öt forint a pólószövetséget illeti. Amellett játékot is hirdetnek, melynek legszerencsésebbjei a jövő évi athéni olimpiára szóló utazást is nyerhetnek.

A termék népszerűsítésére Kásás Tamást kérték fel, a férfi válogatott kiválósága a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy ő személy szerint bármikor szívesen vesz részt minden olyan kampányban, amely a vízilabdasport megkedveltetésére irányul és amellyel fel lehet kelteni a gyerekek érdeklődését is a sportág iránt.

A megállapodás kapcsán Martin György, a szövetség elnöke arról is beszélt, a jövőben még inkább szeretnék eladható termékké tenni a vízilabdát, hogy ne csak a személyes kötődés hozza a sportágba a szponzorokat, hanem az - éppen eredményessége, vonzereje, magas értéke révén - befektetési cél is legyen. E törekvés egyik állomásaként értékelte az Amodenttel kötött megállapodást is.