Vágólapra másolva!
Kocsik Viktória után újabb kulcsjátékos hagyta ott a Liss-HNKC nőikézilabda-csapatát. Prok Beatrix, aki korábban a Vasas és a Győr játékosa volt magánéletbeli okok miatt búcsúzott Hódmezővásár- helyről. A csapathoz két légiós érkezhet.

Új edzővel, Tamás Sándorral kezdte meg a felkészülést a Liss-HNKC nőikézilabda-csapata, s a szakvezetés már-már azt hihette, kialakult a keret, amikor Prok Beatrix bejelentette, távozik az együttestől. Miután az átlövő élő szerződéssel rendelkezik, más magyar egyesülethez nem igazolhat. Ám jelenleg erről szó nincs, Prok magánéletbeli okokra hivatkozva minden bizonnyal befejezi pályafutását.

Egyelőre két új kézilabdázó érkezett, az egyik Bacsa Edina, aki tavaly a másodosztályú Szeghalmot erősítette. A 21 éves balszélső két éves szerződést írt alá. A másik játékos Tamás Kornélia, ő a 2002/2003-as évet Túrkevén töltötte. Két légióst is tesztel az együttes: Daniela Ionete Vilceából érkezett, míg a tavalyi, nagyatádi junior Eb-selejtezőn megfigyelt 20 éves ukrán Olga Nikolajenko Odesszában kézilabdázott.

A Liss-HNKC jelenlegi kerete
kapusok: Vörös Henrietta, Szabó Krisztina
mezőnyjátékosok: Virág Erika, Monika Nikolic-Kalanovic, Gaál Adrienn, Asztalos Judit, Baunok Bernadett, Kósa Anikó, Szabó Mónika, Sztvorecz Erika, Szendrei Tímea, Mucsi Zsuzsanna, Szabó Valéria, Kocsis Ágnes.