Vágólapra másolva!
Az orosz Kubany Krasznodar elleni edzőmérkőzésen tíz gólt szerzett Farkas Ágnes új együttese, a dán Aalborg színeiben. A csapat másik magyar kézise, Benyáts Beatrix négy találattal járult hozzá a 31-27-es diadalhoz.

barátságos mérkőzés
Aalborg DH - Kubany Krasznodar 31-27 (15-13)
a hazaiak gólszerzői:
Farkas Ágnes 10/4, Gyerjugina 5, Benyáts Beatrix 4, Hundvin 4, Mortensen 2, Solberg 2, Astrup 2/2, Overgaard 1, Korbo 1.

Remekül sikerült a Krasznodar elleni mérkőzése Farkas Ágnesnek. Az egykori ferencvárosi kézilabdaklasszis tíz góllal vette ki részét csapata, az Aalborg DH 31-27-es sikeréből. A Fraditól érkező másik átlövő, Benyáts Beatrix négyet dobott, az ellenfél legeredményesebbje az orosz válogatott Anna Kurepta volt 13 találattal

A Viborg HK együttese a játékengedély hiányában nem játszható Németh Helga nélkül is biztosan nyert a dán kupa nyolcaddöntőjében, a Tvis/Holstebro elleni 32-24-es sikerből Kiaerskou hat, a két holland, Assink és Mulder öt, illetve négy góllal vette ki a részét.

A bajnok és EHF-kupa győztes Slagelse tönkreverte a német Buxtehudét, Anja Andersen együttese az új szerzemény, a Hypótól érkező macedón szélső, Valentina Tarculovska vezérletével 43-26-ra nyert. A legeredményesebb Tarculovska nyolcszor vette be a németek kapuját.